DAG VAN DE VLAAMSE BOEKHANDEL | Bezoek je lokale boekhandel op zaterdag 26 juni om te genieten van exclusieve kortingen, leuke events en signeersessies met je favoriete auteurs!

 

Op zaterdag 26 juni viert Boekhandels Vlaanderen – de koepelvereniging van boekhandels in Vlaanderen en Brussel – de relance van de boekhandel. Op die dag wordt er feest gevierd in de lokale boekhandel. Lezers kunnen die dag mooie titels – denk aan Ottolenghi’s Plenty en de bestseller Ik Ben Er Niet van Lize Spit – aan exclusieve kortingen kopen. Ook valt er op 26 juni veel te beleven in boekhandels overal in Vlaanderen. Auteur Lize Spit bezoekt verschillende Vlaamse boekhandels (Stad Leest (Antwerpen), Malpertuis (Genk), Standaard Boekhandel Mechelen, Grim (Hasselt) en Groene Waterman (Antwerpen)). Schrijver Jan Lampo stelt zijn nieuwe boek ‘Clara’ voor op een literaire stadswandeling in Antwerpen en zal daarna signeren in De Groene Waterman (Antwerpen). De avond voordien stelt hij dit boek voor in het Antwerpse Letterenhuis. Nathalie Le Blanc, gekend van haar roman ‘Op zoek naar Ida’, trekt naar het Leuvense BARBÓÉK. Wie kan je verder nog spotten in de boekhandel? Voormalig stadsdichter Maud Vanhauwaert, ‘Niet nu Laura’-Laura Janssens, journalist en auteur Ringo Gomez-Jorge, auteur Serge Simonart, media-icoon Mark Coenen, creatieve duizendpoot Bent Van Looy en vele meer!

Elders in het land organiseren boekhandels wedstrijden à la raadt hoeveel boeken er in deze toren zitten of bouw de hoogste boekentoren.

Kortom: bezoek je lokale boekhandel en vier mee feest!

Op onze facebookpagina kan je zien welke auteur waar zal signeren.

Boekhandels Vlaanderen is de koepelvereniging voor boekhandels in Vlaanderen en Brussel. Als beroepskoepel behartigen wij de belangen van onze leden. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met partners in het commerciële en literaire boekenvak het hele jaar door acties om mensen uit te nodigen een bezoek te brengen aan hun lokale boekhandel.