Welkom op onze wedstrijdpagina ‘Geluk zit in een klein boekje’

Vanaf 1 maart 2023 kan je tijdens de jeugdboekenmaand kans maken op het winnen van een boekencheque t.w.v. 10 euro. Lees snel verder en kom te weten hoe je de boekencheque kan winnen.

Wat is er gezelliger dan samen met je (klein) kinderen in een gezellig hoekje een boekje voorlezen? Of je kind zien wegkruipen om een boekje te lezen om helemaal te kunnen ontspannen. Of zoek je eerder een boekje om je kind extra te laten lezen? Tijdens de jeugdboekenmaand kan je tal van boeken ontdekken in de boekhandel bij jou in de buurt. Maar welk boek moet je dan juist lezen met je kinderen, moet je schenken aan een 10-jarige? We hebben voor deze campagne samen met de boekhandel en de uitgevers een fantastische keuzelijst samengesteld. Deze lijst helpt je bij het kiezen van het juiste boek. Weet je het nog niet? Vraag dan raad aan de boekhandel bij jou in de buurt.

Heb je zelf tips? Vergeet ze dan zeker niet te delen op je sociale media, met de hashtag #gelukzitineenkleinboekje.  Zo kunnen anderen door jou geïnspireerd worden. Laat daarna je gegevens hier achter en doe mee aan de wedstrijdvraag. Alleen zo maak kans op een boekencheque* twv 10 euro.

Lees hier het reglement.

Ontdek de deelnemende boekhandels:

    Deze campagne loopt in samenwerking met volgende uitgevers:
    Clavis Uitgeverij, De Eenhoorn, Lannoo, L&M Books, Overamstel Uitgevers, Pelckmans Uitgevers, Standaard Uitgeverij, Uitgeverij Vrijdag en VBK.

    *boekenbon

    – de boekencheque wordt enkel op vrijdag verstuurd.

    – boekencheque enkel geldig in fysiek deelnemend winkelpunt

    – boekencheque geldig vanaf 01/03/2023 tem 07/05/2023

    Doe mee hier mee aan de wedstrijd van VRT.